Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Komprese záznamů o IP tocích
Kaščák, Andrej ; Kajan, Michal (oponent) ; Žádník, Martin (vedoucí práce)
Diplomová práce pojednává o problémech komprese toků v síťových zařízeních. Od řešení se očekává úspora paměti toků a ulehčení zpracování síťového provozu. V úvodu jsou popsány protokoly sloužící pro ukládání a manipulaci s daty, následuje rozprava o možnostech současných kompresních metod. V další části je podrobná analýza zdrojových dat, která odhaluje jejich strukturu a složení. Přináší užitečné poznatky, které jsou dále použity při testování, zkoumání možností a využití existujících kompresních metod při kompresi toků. Práce posléze experimentuje se ztrátovou kompresí, kde na základě výsledků testů, dojde k popsání nového přístupu komprese založeného na ztrátové kompresi a klustrování toků. Závěrečná část práce obsahuje zhodnocení této metody a celkovou sumarizaci práce s nabídnutými návrhy možného pokračování vývoje v této problematice.
Komprese záznamů o IP tocích
Kaščák, Andrej ; Kajan, Michal (oponent) ; Žádník, Martin (vedoucí práce)
Diplomová práce pojednává o problémech komprese toků v síťových zařízeních. Od řešení se očekává úspora paměti toků a ulehčení zpracování síťového provozu. V úvodu jsou popsány protokoly sloužící pro ukládání a manipulaci s daty, následuje rozprava o možnostech současných kompresních metod. V další části je podrobná analýza zdrojových dat, která odhaluje jejich strukturu a složení. Přináší užitečné poznatky, které jsou dále použity při testování, zkoumání možností a využití existujících kompresních metod při kompresi toků. Práce posléze experimentuje se ztrátovou kompresí, kde na základě výsledků testů, dojde k popsání nového přístupu komprese založeného na ztrátové kompresi a klustrování toků. Závěrečná část práce obsahuje zhodnocení této metody a celkovou sumarizaci práce s nabídnutými návrhy možného pokračování vývoje v této problematice.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.